El ballet ‘El llac dels cignes’ interpretat pel Russian Classical Ballet esgota l’aforament del Teatre Principal d’Olot

El ballet va irrompre amb força aquest dimecres al Teatre Principal d’Olot. S’hi va representar ‘El llac dels cignes’, l’obra de ballet més interpretada arreu del món. El cos de dansa del Russian Classical Ballet va sortir aclamat després de l’espectacle, que va esgotar tot l’aforament del teatre.

El Teatre Principal d’Olot acull nombrosos espectacles de teatre, música, dansa tradicional o contemporània, però no és tant habitual que programi obres de ballet. Les característiques que requereixen aquest tipus de dansa són complicades d’adaptar en un escenari com el del teatre olotí; però aquest dimecres va introduir en la seva programació cultural ‘El llac dels cignes’, interpretada pel Russian Classical Ballet.

L’aposta va ser guanyadora: l’aforament es va esgotar del tot, i el públic va poder gaudir d’aquesta obra d’amor i tragèdia, la més coneguda del compositor rus Txaikovski i una de les més interpretades de la història del ballet. La història del príncep Sígfrid i la noia-cigne Odette, interpretada per la vintena de ballarins que conformen el cos de dansa del Russian Classical Ballet, va acabar fent aixecar el públic de les seves butaques.