Olot acull la cinquena edició de l’Olotx2 del 17 al 19 de febrer

La cinquena edició de l’Olot x2 arriba amb una edició Plus. Del 17 al 19 de febrer torna aquesta campanya que busca promoure la Garrotxa com a destí turístic. Enguany hi ha una millora. El segell Plus vol convertir la ciutat i la comarca en un aparador de les activitats turístiques i gastronòmiques que es poden fer durant tot l’any.

Després de l’èxit de les anteriors quatre edicions, l’Ajuntament d’Olot, en col·laboració amb Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot ha preparat la cinquena edició de l’Olot x2. Les reserves començaran el dia que s’obrirà la pàgina web, www.olotx2.cat, el proper 23 de gener.

La campanya manté l’essència de les passades edicions per atraure visitants a la Garrotxa, però aquest any té una millora, l’Olot x2 Plus.

L’Olotx2 començarà el divendres 17 de febrer amb l’espectacle ‘Berto Romero sigue con nosotros’ a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Principal i s’allargarà fins diumenge 19 amb el concert gratuït d’ El Pot Petit, a 2/4 de 12 del migdia. Durant tres dies s’oferiran, tant en Turisme, com en Hostalatge i Comerços, ofertes de 2 pel preu d’1.

Notícies relacionades:
– L’Olotx2 2016 ha suposat un impacte econòmic de més de 434.000 euros, 13 per cada euro invertit
-La quarta edició de l’Olotx2 atreu visitants a la capital garrotxina tot i el mal temps
– La Garrotxa es prepara per l’Olotx2 amb una ocupació que ratlla el 100% a la ciutat