L’Olot rep la visita del Santfeliuenc, un dels dos equips que l’ha guanyat aquesta temporada

La Unió Esportiva Olot rebrà la visita del Santfeliuenc, un dels dos equips contra els que ha perdut aquesta temporada. L’altre és la Pobla de Mafumet. Diumenge a 2/4 de 5 de la tarda, l’Estadi Municipal d’Olot serà l’escenari d’un partit trampa per al líder del grup 3 de Tercera divisió.

Després d’una primera volta pràcticament impecable i d’un bon inici de la segona, amb dues victòries per la mínima davant l’Ascó i el Júpiter, la Unió Esportiva Olot, líder del grup 3 de la Tercera Divisió, rep la visita del Santfeliuenc, un dels dos equips contra els que els homes de Ramon Maria Calderé no han puntuat. Els garrotxins van perdre 1-0 en la visita a Sant Feliu de Llobregat. Puntuar és el més important per un Olot que està en una posició privilegiada però que, sempre que ha estat líder, ha punxat.

El tècnic del conjunt olotí espera un partit semblant al del Manlleu però tenint en compte que el nivell tècnic i de combinació dels del Baix Llobregat són superiors als dels osonencs.

Un rival que ve de guanyar al Vilafranca, un dels equips forts de la categoria. La baixa per sanció de Sergio Álvarez, la lesió de Micaló, que té per dues setmanes, i els problemes físics de Lluc Banús, que serà dubte fins a última hora, fan que Calderé torni al 4-4-2. Diumenge a 2/4 de 5, nova prova per un Olot que camina cap a l’ascens.

Notícies relacionades:
– Kike Sánchez renova per a dues temporades més amb la Unió Esportiva Olot
– La Unió Esportiva Olot aconsegueix tres punts de líder al derrotar 0 a 1 al Júpiter
– La Unió Esportiva Olot presenta la seva nova incorporació: l’espònsor d’Ascensors Serra

x