Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, visita Olot i valora amb nota el model comercial de la ciutat

La directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Vilalta, ha estat aquest divendres a Olot. Vilalta,s’ha reunit amb l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, el regidor de Promoció Estanis Vayreda i  el President de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira; i ha aprofitat per visitar la plaça Mercat i intercanviar impressions amb una representació de comerciants de la ciutat.

Montserrat Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya ha visitat Olot. S’ha reunit al consistori amb l’alcalde, Josep Maria Corominas, el regidor de Promoció, Estanis Vayreda i el president de l’ACO, Jordi Rovira. A més ha visitat la plaça Mercat i els placers i s’ha reunit amb comerciants d’Olot per analitzar la situació actual i resoldre dubtes entorn la nova Llei de comerç que liberalitza el període de rebaixes i amplia els horaris comercials. La llei presenta aspectes que generen incògnites als comerciants olotins i amb aquesta trobada els han pogut traslladar directament a Muntsa Vilalta.

Un altre aspecte que li han traslladat des del consistori i l’ACO és la voluntat de dinamitzar el sector comercial i especialment el que comprèn des de la plaça Major a la plaça del Carme. Vilalta també ha felicitat a Olot pel seu model comercial i pel seu teixit associatiu afirmant que ” el model d’Olot pot ser un cas per explicar a altres poblacions”.