L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts millora les instal·lacions de l’Escola Castanyer

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts va aprofitar les vacances de Nadal per fer obres a l’Escola Castanyer. La inversió, amb un cost de 15.000€, va servir per fer de nou els lavabos de la planta baixa de l’escola. A més, properament l’Ajuntament instal·larà una taula de ping-pong i una pèrgola al pati del centre.

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha arranjat els lavabos de l’Escola Castanyer, concretament, els del professorat i els de les classes de parvulari. El consistori va aprofitar per fer les obres durant les vacances de Nadal. La inversió ha costat 15.000€ i s’ha finançat a través de recursos propis. Aquestes reformes, en què s’han fet de nou els banys, s’emmarquen dins del projecte de remodelació global del centre i que pretén oferir un millor servei i instal·lacions a alumnes i professors.

A part d’aquesta intervenció i altres projectes, l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’AMiPA, instal·larà properament una taula de ping-pong al pati del centre i una pèrgola per al sorral on juguen els més petits.

Notícies relacionades:
– Comencen els treballs per a substituir l’actual plataforma del Pont del Salt de Sant Joan les Fonts

x