El projecte de l’Auditori de Barcelona Canta Gran! portarà diumenge el concert ‘Tòtems’ a Olot amb la participació de 80 cantaires garrotxins

El projecte de l’Auditori de Barcelona conegut com Canta Gran! arriba enguany a la Garrotxa. Aquest migdia s’ha fet la presentació coincidint amb el penúltim assaig dels 80 cantaires garrotxins que hi participen. La cantata serà diumenge 29 de gener a dos quarts de 6 de la tarda al Teatre Principal.

El Canta Gran! veurà la llum per primera vegada a Olot amb la cantata anomenada ‘Tòtems’. Aquest migdia se n’ha fet la presentació aprofitant que les 3 corals de la Garrotxa participants han portat a terme el penúltim assaig. Es tracta d’un projecte de l’Auditori de Barcelona que es desenvolupa a diverses ciutats de Catalunya.

En el cas de la Garrotxa, hi participen un total de 80 cantaires de més de 60 anys, provinents de la Coral del Casal de la Gent Gran, la coral de l’antic hospital Sant Jaume i de la Coral Puigsacalm. La cantata tindrà lloc el proper diumenge a dos quarts de sis de la tarda al Teatre Principal d’Olot i les entrades, a un preu de 5 euros ja estan disponibles a la web d’Olot Cultura, al mateix Teatre i a Can Trincheria.

Notícies relacionades:
– Prop de 300 persones assisteixen al concert de Nadal de les corals d’Olot
– Les corals olotines actuaran aquest cap de setmana a la sala El Torín
-La Fira del Pessebre i el Festival Veus omplen els carrers d’Olot durant el pont de la Puríssima

x