El CTT Olot passa per sobre del CTT Torelló i segueix amb la mirada posada al primer lloc

El Club de Tennis Taula Olot va plasmar la superioritat que havia sobre el paper entre ells i el Torelló, i va imposar-se per la via ràpida en un partit que serveix per recuperar sensacions després de la derrota de la setmana passada. Un 6-0 que omple de confiança els olotins abans del partit davant el Vic.
CTT Olot - CTT Torelló

El Club de Tennis Taula Olot va superar per 6-0 al Torelló en un partit en el qual es va mostrar molt superior en tots els partits que formen la jornada. Una victòria que els acosta al desitjat ascens i que refà la confiança després de la desfeta de la jornada anterior. La propera reben un Vic que, possiblement, posarà les coses més difícils.

El primer partit no va tenir cap història. Arnau Roca no va mostrar cap debilitat i va superar clarament el seu rival, tant en el marcador com en el joc. El 3-0 va ser merescut.
El torn era per Xavier Panareda, que forma part de l’equip d’una categoria inferior i que va pujar al de 1a nacional per la baixa d’un company. Tot i que no va començar gaire bé, es va poder refer i aconseguir igualar el partit i, poc a poc, decantar-lo per acabar superant el jugador del Torelló.
Oscar Gallego era el tercer en jugar, després de les dues primeres victòries. Un inici fulgurant va posar-li les coses de cara. El de l’Olot no va mostrar-se dèbil en cap moment, demostrant que la seva lesió del genoll està pràcticament oblidada, i va decantar el partit pels garrotxins.

La confiança estava pels núvols i l’Olot no va trigar en sentenciar el partit. Arnau Roca va tornar a agafar les regnes i va deixar sense resposta el rival. En ben poc temps va demostrar que era molt superior i que poca cosa tenia a fer el jugador del Torelló.
De la mateixa manera que el seu company, Oscar Gallego va tornar a practicar un gran tennis taula i es va imposar amb certa facilitat davant del jugador del Torelló. Estava tot dat i beneït. 5-0 al marcador i només faltava per jugar-se el partit de Xavier Panareda, que s’enfrontava al millor dels del Torelló. Qualsevol jugador que puja de categoria hagués mostrat alguna debilitat però ell, des de la tranquil•litat que el caracteritza, va anar guanyant terreny al rival, treient-li la confiança i aconseguint el 6-0 pels olotins.
El cap de setmana que ve, una final davant el Vic per l’ascens.