El Club Natació Olot noqueja un rival directe per la permanència, el Club Natació Caldes (11-1)

El Club Natació Olot va guanyar dissabte al Club Natació Caldes per 11 a 1. Es tractava d’un partit clau en la lluita per la permanència a la Segona Catalana, ja que s’enfrontaven a un rival directe, i els olotins no van fallar.

El Club Natació Olot es va enfrontar al Club Natació Caldes de Montbui en la 11a jornada de Segona Catalana. Els locals van imposar el ritme del partit i als primers minuts ja dominaven el marcador per 1 a 0 amb gol de Casadevall. Poc després ampliaven la distància amb el 2-0 d’Ibern i és que els olotins s’enfrontaven a un rival directe en la lluita per la permanència i no li van donar cap opció. El mateix Ibern faria pujar el 3-0 al marcador, i el 4-0. Casadevall anotava el cinquè pels olotins. I després d’una picabaralla penal i expulsió pels dos equips que Reyes aturaria i que Marc Coma transformaria pel CN Olot.

Amb una jugada ràpida de l’Olot Rubio feia pujar el 7-0 al marcador. Jan Ibern marcava el 8 a 0 i el cinquè gol en el seu compte particular i pocs instants després el 9 a 0. A l’últim període el Caldes va maquillar resultat amb el gol de l’honor obra de Rodilla. Però el Club Natació Olot foradaria la xarxa visitant dues vegades més, amb gols de Dani Puerto i Quicu Ruiz. Finalment 11 a 1 pels homes de Jordi Jérez, resultat que aporta una dosis de confiança important per l’equip de cares a l’objectiu que persegueixen, la permanència.

Notícies relacionades:
– El Memorial Raül Ramos del Club Natació Olot obre el Circuit Girosona de natació amb la participació dels millors nedadors de la demarcació
El CN Olot acaba com a 4t classificat la Copa Catalana de segona divisió i aconsegueix mantenir la categoria, en una jornada emocionant a les instal·lacions del club olotí, que ha presenciat l’ascens del CN Barcelona i el CN Sant Feliu
-El CN Olot guanya el Circuit DS-Girosona de natació en la categoria per equips per primera vegada