‘Entre dos fills’, una història colpidora i real de Maria Vilanova, presentada a Can Trincheria

Maria Vilanova va presentar el seu llibre ‘Entre dos fills’ a Can Trincheria durant el migdia d’ahir. Una novel·la dura i colpidora, escrita des del més profund del seu ser. Una història real escrita per encàrrec especial de la principal afectada pels fets.

‘Entre dos fills’ de Maria Vilanova és una història real. Una novel·la que encongeix el cor de qui la llegeix per la seva duresa, pel seu realisme. Una oportunitat d’aproximar-se a una d’aquelles coses que, com es diu, sempre acostumen a passar a la resta i mai a un mateix.

Can Trincheria va ser l’escenari escollit per presentar el llibre. Ho ha fet acompanyada de l’actor Ernest Serrahima, de la Presidenta de Garrotxa Cultural Silvia Vilacoba i de Gabriela Balan, també de l’Associació Garrotxa Cultural. El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot Pep Berga, ha estat l’encarregat de cloure l’acte. Una presentació que va tenir moments molt emotius degut a la colpidora història que reflecteix la publicació.