La tercera edició del Dia del Joglar supera totes les expectatives

La tercera edició del Dia del Joglar va ser tot un èxit de participació. Tot i els problemes meteorològics, que van fer anul·lar algunes proves programades, es van superar les previsions i es va millorar la participació de les dues edicions anteriors.

La tercera edició del Dia de Joglar, que va tenir lloc al pavelló d’Arguelaguer, va tenir una participació molt superior a l’esperada. I això que la previsió meteorològica no era la més adient i que fins i tot algunes de les activitats preparades es van haver d’anul·lar per la pluja i el fort vent.

La jornada va deixar les actuacions d’alguns grups del nivell d’Hora Bruja o Pau Brugada amb uns amics de Banyoles. Van ser els dinamitzadors d’una velada en la qual no va faltar de res. Activitats dintre del pavelló, paellada popular i, per la tarda, música i moltes ganes de passar-ho bé. Els diners recollits es destinaran a ASL ONG que es dedica a ajudar a la gent del poble de Medina, al Senegal.

Notícies relacionades:
– Hora de Joglar anunciarà el nom del seu nou disc durant el Tercer Dia del Joglar