L’Olot veu com la sort s’alia amb un Santfeliuenc que treu un empat a 1 de l’Estadi Municipal

La Unió Esportiva Olot ha deixat escapar una oportunitat d’or per ampliar de forma notable la diferència al capdavant de la Tercera Divisió, després d’empatar a 1 contra el Santfeliuenc. Els visitants s’han avançat gràcies a una errada de Ginard, però l’Olot ha disposat de nombroses ocasions per aconseguir una victòria que no ha arribat.

La lliga s’endureix: la Unió Esportiva Olot ha sortit a disputar el partit contra el Santfeliuenc coneixent la derrota del Peralada i el Vilafranca, els seus dos perseguidors. Però a la primera volta els del Baix Llobregat ja es van mostrar com un rival complicat, on van guanyar per 1 a 0. A més, el partit ha començat amb una altra similitud respecte l’anada: una errada del porter ha comportat que els blanc-i-blaus s’avancessin al marcador; davant la pressió dels davanters visitants, Ginard ha xutat una pilota que ha rebotat en Patxi, i l’esfèrica ha travessat plorant la línia de gol. La mala sort ha enfosquit l’inici de partit dels olotins, que arribaven amb dificultats a la porteria contrària. Tot i això, les ocasions més clares han estat dels de Calderé: Blázquez ha enviat una pilota al travesser, i la més clara l’ha tingut Bigas, que amb un xut des de fora l’àrea ha fet lluir al porter visitant. Al segon temps, l’Olot ha sortit amb una altra cara, i el partit s’ha convertit en un atac constant: a més, al minut 62, una falta sobre Kike Sánchez ha suposat la segona targeta groga per a Pacheco, que ha deixat el Santfeliuenc amb deu jugadors sobre el camp. Però ni així entraven les pilotes: Marc Mas ha desaprofitat una ocasió claríssima després d’una errada de la defensa visitant. A vint minuts pel final, han fet caure a Roger Vidal dins l’àrea, i l’àrbitre ha xiulat penal. L’ha pogut transformar Héctor Simon, i quedava temps per completar la remuntada. Dos minuts després, el mateix Héctor Simon hauria fet el segon gol però el seu xut creuat s’ha estavellat al pal contrari. Però no s’ha pogut desfer l’empat, i l’Olot només ha pogut sumar un punt.

De totes maneres, l’empat permet ampliar un punt l’avantatge dels olotins al capdavant de la classificació; a més, també creix la ratxa de partits sense perdre dels de Calderé fins a les quinze jornades consecutives.

Notícies relacionades:
– Alberto ‘Tito’ Malagón és el nou fitxatge hivernal de la Unió Esportiva Olot
– Kike Sánchez renova per a dues temporades més amb la Unió Esportiva Olot
– La Unió Esportiva Olot aconsegueix tres punts de líder al derrotar 0 a 1 al Júpiter