Els cinc membres de la família afectada per l’esfondrament d’una teulada a Sant Miquel continuen reallotjats a l’espera de la reparació

Continua reallotjada la família resident en un habitatge del barri de Sant Miquel d’Olot que divendres va patir l’esfondrament parcial de la teulada. L’incident, causat per la cessió d’una biga, va afectar una única estança i no va causar cap ferit entre les persones que es trobaven a l’habitatge.

Aquest matí els operaris treballaven en la reparació del sostre del número 7 del carrer Notari Miquel Març d’Olot, després que divendres una biga de l’immoble va cedir, provocant un esfondrament parcial que va afectar una estança de l’habitatge.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís sobre 2/4 de 8 del vespre. En el moment de l’incident hi havia membres de la família resident que es trobaven en un altre espai de l’immoble, i no van patir cap dany personal. Cinc dotacions dels Bombers van traslladar-se fins al lloc dels fets, així com la policia i els serveis tècnics municipals. Van assegurar la zona i van inspeccionar els habitatges propers, sense detectar cap anomalia. Després que els serveis tècnics avaluessin els danys, l’Ajuntament va decidir solucionar l’emergència de la família afectada reallotjant temporalment els seus cinc membres, una parella adulta i els seus tres fills, que han passat el cap de setmana fora de casa.

Aquest matí s’han reunit amb els afectats. El consistori els ha comunicat que buscarà un habitatge alternatiu perquè s’hi estiguin mentre la propietat repara l’immoble, a l’espera de conèixer l’abast i el temps necessari perquè finalitzin els treballs.

x