El Ple del Consell Comarcal aprova revisar els preus del servei de recollida de deixalles

El Ple del Consell Comarcal de la Garrotxa del passat dijous es va centrar en quatre àmbits. El canvi de denominació dels grups comarcals de Convergència Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica, la revisió dels preus del servei de recollida de deixalles de proximitat, la continuïtat en la concessió de l’explotació de l’abocador comarcal a càrrec de IGFA, SA i la voluntat de mantenir la xarxa de senders en bones condicions.

El Consell Comarcal de la Garrotxa va aprovar el passat dijous per unanimitat el canvi de les denominacions de dos grups comarcals polítics. A partir d’ara, Convergència Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica passaran a anomenar-se Grup Comarcal del Partit Demòcrata de Catalunya i Grup Comarcal Demòcrates de Catalunya i Independents de la Garrotxa. Per altra banda, també es va aprovar la revisió dels preus del servei de recollida de deixalles de proximitat, amb els vots a favor del PDeCat, Demòcrates de Catalunya i Independents de la Garrotxa, ERC i PSC i l’abstenció de la CUP.

En l’àmbit de Medi Ambient i Salut Pública es va renovar la concessió de l’explotació de l’abocador comarcal a l’empresa IGFA, SA, que ja desenvolupa des de l’any 2008. Des de l’àrea de Promoció Econòmica es va posar èmfasi en la importància de col·laborar amb les comarques del Ripollés i l’Alt Empordà pel manteniment de la xarxa de senders, que afavoreixen al turisme.  Eduard Llorà, conseller de Promoció Econòmica també va explicar la proposta d’adscripció funcional de tres llocs de treball del Consell Comarcal de la Garrotxa al Consorci DinàmiG, dos agents d’Ocupació i Desenvolupament Local i un tècnic del Programa 30 Plus.

Notícies relacionades: 
-El Consell Comarcal aprova el conveni marc per a construir la planta de triatge al polígon de Sant Jaume de Llierca
– El Consell Comarcal aprova el pressupost del 2017 amb un milió més per iniciar la implantació de la planta de triatge comarcal
– La CUP retira la resolució contra el Pla Especial de la planta de triatge per actualitzar-ne el redactat