Àmbit Sant Lluc apropa la pintura de ‘Paxinc’ a la societat garrotxina amb una mostra fins a finals de febrer

La Sala d’Exposicions Àmbit Sant Lluc duu a terme una exposició-homenatge sobre Esteve Serrat, alies Paxinc, fins a finals de febrer. Els colors vius i l’estil allunyat de l’escola olotina estan ben presents a les seves pintures.

La Sala d’Exposicions Àmbit Sant Lluc està molt activa. Nascuda fa tan sols 6 mesos, les exposicions es renoven constantment, donant valor i lloc a l’art garrotxí. Paxinc és l’artista homenatjat fins a finals de febrer. L’educació artística d’Esteve Serra va començar a Olot, va passar per Madrid i va créixer a París. Va ser la capital francesa la que va despertar en ell, la manera d’expressar l’art que se li coneix. Una exposició que busca mantenir viva la memòria d’un artista olotí que va ser premiat i exposat a Olot, Girona, Barcelona, Madrid i Suïssa, entre d’altres.

Notícies relacionades:
– Àmbit Sant Lluc ven una cinquantena d’obres d’art en la seva primera subhasta
-L’Associació Àmbit Sant Lluc crea un premi i organitzarà una subhasta d’obres d’art el 4 de gener
– L’Associació Àmbit Sant Lluc posa en marxa un concurs per trobar un logotip que representi la seva entitat