L’ANC i Òmnium Garrotxa organitzen autocars en suport als imputats pel 9N

L’Assemblea Territorial d’Olot de l’ANC i Òmnium Cultural de la Garrotxa organitzen autocars per anar a la concentració a Barcelona en suport als imputats per la consulta sobre la independència de Catalunya del 9N. El dia 6 de febrer es celebra al judici a  Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau.

L’Assemblea Territorial d’Olot de l’ANC i Òmnium Cultural de la Garrotxa organitzen autocars per anar a la concentració en suport d’Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau el proper 6 de febrer a Barcelona. Serà aquest dia quan es jutjarà l’ex-president de la Generalitat, l’exvicepresidenta del govern i l’exconsellera d’Educació per la consulta sobre la independència de Catalunya, del 9 de novembre de 2014. Se’ls acusa d’un delicte de prevaricació, desobediència, malversació i usurpació.

Els autocars sortiran d’Olot el dia 6 de febrer al matí i portaran els assistents fins a la concentració. Aquelles persones que vulguin anar a Barcelona, s’han d’apuntar els dimarts i dijous de 6 a 8 del vespre al local d’Òmnium Cultural. Núria Torres, presidenta d’Òmnium Garrotxa, assenyala que esperen emplenar un autocar, tot i les dificultats de mobilitzar la gent un dia feiner.

Notícies relacionades:
– L’acte de recolzament de l’Ajuntament d’Olot, ANC Olot, Òmnium Garrotxa i l’AMI a Carme Forcadell reuneix a una vuitantena de persones