La residència d’Arts, Ciències i Humanitats Faber programa cinc estades durant el 2017 de caràcter multidisciplinar

La residència Faber d’Arts, Ciències i Humanitats de Catalunya ha fet balanç dels seus primers mesos d’existència, i ha anunciat la programació d’estades que durà a terme durant el 2017. Les convivències desenvoluparan temàtiques al voltant de les matemàtiques, la dansa, les creences religioses i el feminisme.

La residència d’Arts, Ciències i Humanitats de Catalunya a Olot, Faber, ja ha complert quatre mesos d’existència. Durant aquest temps, i comptant amb l’actual, s’han desenvolupat tres períodes de residència a la seu de Faber, amb la participació de vint-i-set artistes i persones relacionades amb les temàtiques programades al centre. De moment, tothom destaca els beneficis que aporta Faber als seus àmbits de treball.

De cara al 2017, Faber ha programat cinc estades. La primera ja s’està desenvolupant, centrada en l’àmbit literari nacional i internacional. Però la propera ja demostra l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la residència, centrada amb les matemàtiques.

Per acabar de completar l’any, a la tardor hi haurà dues estades relacionades amb el debat sobre les creences religioses i el feminisme. En el balanç que ha fet la residència, també destaquen el retorn positiu que té Faber respecte la societat que l’acull, a nivell municipal i nacional. L’actual estada literària de Faber, que comprèn a 11 persones que treballen al voltant de la literatura, clourà el proper 11 de febrer.

Notícies relacionades:
– La residència Faber acollirà 11 nous estadants relacionats amb el món de la cultura del 15 de gener a l’11 de febrer
– La residència Faber acull la trobada anual de Bibliowikis, amb una quarantena de bibliotecaris
-Olot engega el projecte nacional de la residència FABER que acollirà talents internacionals en tots els àmbits