Foment es dóna un mes per respondre la proposta de l’Ajuntament d’Olot sobre solucions de la variant a l’Hostal del Sol i a l’enllaç amb la Canya

L’alcalde d’Olot ha vist un canvi d’actitud a la reunió que va mantenir ahir a Madrid respecte de la variant, després que l’Estat ha pogut formalitzar un govern. El Ministeri de Foment s’ha donat un mes per estudiar la proposta que l’Ajuntament olotí els fa sobre l’Hostal el Sol i l’enllaç amb la carretera de la Canya, decidir administrativament com avançar amb el projecte i lligar-lo amb la Generalitat.

Després de la formació del Govern, el Ministeri de foment té clar que ha de fer la variant d’Olot i han de buscar la sortida més eficient. Això és el que els seus responsables li han transmès a l’alcalde d’Olot a la reunió que va mantenir ahir a Madrid, una trobada que el batlle olotí qualifica de molt cordial, que li ha deixat bones sensacions. El Ministeri de Foment s’ha donat un mes per estudiar la proposta que l’Ajuntament olotí els fa sobre l’Hostal el Sol i l’enllaç amb la carretera de la Canya, decidir administrativament com avançar amb el projecte i lligar-lo amb la Generalitat, cosa que també va començar a debatre ahir, ja que a la reunió també hi va ser el secretari de Mobilitat del Govern català, Ricard Font.

Aquest dijous a la una del migdia, l’alcalde s’ha desplaçat a Barcelona per reunirs-se amb el president Puigdemont i demanar-li que el Govern català emprengui la construcció de la variant al més aviat possible. L’alcalde d’Olot està convençut que hi haurà avenços en els propers mesos.

Notícies relacionades:
– La Generalitat proposa un concurs per construir les variants des de bracons fins a l’AP-7 i l’Ajuntament d’Olot proposarà a Foment una solució per a l’Hostal del Sol
– La Generalitat i els ajuntaments acorden l’impuls d’un nou estudi informatiu per a la variant de la Vall d’en Bas i les Preses