La música folk i les danses tradicionals tornen el 4 de febrer a Olot amb el Garrotxinàrius

Torna una nova edició de la trobada de música i dansa folk, Garrotxinàrius, el primer dissabte de febrer. Com cada any, hi ha dos conjunts convidats, un de català i un altre d’internacional, que faran tallers a la tarda tant a l’Escola Pia com a la Sala El Torín i a la nit, un concert a El Torín. També hi ha programat un sopar popular a l’Espai Núria Social.

El dia 4 de febrer se celebra la 4a edició del Garrotxinàrius a la Sala Torín, una jornada dedicada a la música i a la dansa folk. Com cada any, hi participarà un grup català i un altre d’internacional. La trobada, organitzada per l’entitat Ofolk, l’Institut de Cultura d’Olot i el Centre Artesà Tradicionàrius, comptarà amb el grup francès Ormuz, que aproparà la música popular de França i el Quebec, i amb la formació catalana Ballaveu, que farà ballar els assistents amb la música d’arreu dels Països Catalans. Els dos conjunts faran tallers a la tarda, de les 4 fins a les 8, i a la nit actuaran a la mateixa Sala El Torín. Abans del concert, es farà un sopar popular, amb productes ecològics i de proximitat, a l’Espai Núria Social. Ja es poden comprar les entrades anticipades tant per fer els tallers i com per assistir al concert al web d’Olot Cultura i al Teatre Principal i a Can Trincheria.

Notícies relacionades:
– El Garrotxinàrius contagia Olot de dansa i música d’arrel tradicional tota la tarda de dissabte
– El Garrotxinàrius torna dissabte a Olot amb dos tallers simultanis sobre ball folk català i danses balcàniques
– El festival de folk Garrotxinàrius entusiasma en la seva segona edició