La Giorquestra celebra el seu 5è aniversari de la mà del garrotxí Marcel Sabaté amb un concert solidari contra el càncer

La Giorquestra celebra el seu 5è aniversari hi ho fa amb un concert el diumenge 5 de febrer. El concert s’emmarca en un projecte solidari contra el càncer i inclourà obres de Beethoven, Txaikovski i l’estrena del poema simfònic anomenat “Núria” d’Albert Guinovart, en homenatge a totes les persones amb càncer.

Marcel Sabatéé

La GIO, l’orquestra simfònica de les comarques gironines, es vesteix de solidaritat contra el càncer per celebrar el seu cinquè aniversari i com no pot ser d’altra manera, també de música amb un concert a l’Auditori de Girona el diumenge 5 de febrer a les 19h.

El concert inclourà obres de Beethoven i Txaikovski i serà la primera vegada que la Giorquestra fa un concert sense solista per tal de donar el màxim protagonisme a l’orquestra. A més el concert comptarà amb l’estrena del poema simfònic “Núria” d’Albert Guinovart, en homenatge a la mare dels germans Sabaté i a totes les persones que pateixen o han patit càncer.

Més enllà de la vessant musical la solidaritat d’aquest 5è aniversari de la GIO compta amb la col·laboració del blog “El crep de mi vida” de Vanessa Nueda i passarà per enregistrar un DVD del concert en directe a través d’un Verkami que ja es pot finançar. Els beneficis de les vendes del DVD aniran destinats a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona.
La voluntat és que el projecte no acabi aquí i es pugui projectar el DVD a sales de cinema per tal de seguir recaptant diners per la investigació del càncer. Les últimes entrades pel concert de la GIO estan a la venda a les taquilles o al web de auditorigirona.org.

x