El Consell Comarcal de la Garrotxa rep el Reconeixement d’Administració Oberta

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona ha acollit l’entrega dels guardons que valoren el grau de digitalització de les administracions, del Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya. El Consell Comarcal de la Garrotxa ha estat un dels ens mereixedors (dins de la categoria Consells Comarcals) dels Reconeixements d’Administració Oberta d’enguany.

El president del Consell, Joan Espona, ha rebut el reconeixement de mans de Manel Santromà, director de l’AOC. Uns reconeixements que s’atorguen en base als indicadors objectius que recull el
Consorci AOC analitzant les webs i l’ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya. Els Reconeixements d’Administració Oberta poden ser als Ajuntaments en funció del nombre d’habitants o als Consells Comarcals.
L’acte d’entrega s’ha emmarcat dins la cloenda del II Congrés de Govern Digital, i ha comptat amb la participació de la presidenta del Consorci AOC i consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs. L’aposta del Consell Comarcal de la Garrotxa per l’administració electrònica és constant, i aquest premi reconeix la intensa tasca que el Consell Comarcal està realitzant en aquest àmbit.

x