El garrotxí Xavier Buch, escollit President del Comitè Nacional d’Àrbitres de la Federació Espanyola de Natació

Un cop finalitzat el termini per la recepció de reclamacions a la proclamació de la candidatura per a la presidència del Comitè Nacional d’Àrbitres de la Reial Federació Espanyola de Natació, i tenint en compte que la junta no n’ha rebut cap, la normativa establerta ha dut a la Junta Electoral a proclamar definitivament a Xavier Buch com a president del Comitè Nacional d’Àrbitres.

Xavier Buch és una autèntica institució al Club Natació Olot, de qui va rebre un reconeixement aquest any en la presentació dels equips del club. Buch va estrenar-se l’estiu passat en uns Jocs Olímpics, els de Rio de Janeiro, on va exercir d’àrbitre. El col·legiat va tancar la seva primera participació en unes olimpíades arbitrant la final entre els Estats Units i Itàlia. Un pas més per a la carrera de l’ex jugador de waterpolo olotí, que als seus 45 anys està traçant una gran trajectòria en la seva aventura com a àrbitre internacional.