Pep Berga és el nou regidor de Gent Gran de l’Ajuntament d’Olot i Jordi Alcalde assumeix la regidoria d’Habitatge

El ple de l’Ajuntament d’Olot d’ahir va donar compte del Decret d’Alcaldia pel qual es modifiquen algunes delegacions dels regidors. Els canvis afecten a un total de quatre membres del Govern. Tal i com l’equip de Govern va avançar dilluns, Pep Berga i Estanis Vayreda han assumit delegacions específiques. El primer tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social serà el responsable de l’execució del Pla de Millora del barri de Sant Miquel, mentre que el regidor de Promoció de la Ciutat assumirà la responsabilitat del nou Pla de Millora del Nucli Antic que es començarà a gestar amb l’inici del procés participatiu que ha de començar en les properes setmanes.

L’equip de Govern de la ciutat torna a viure un traspàs de competències de la regidora Mar Roca a Pep Berga, primer tinent d’alcalde i cap de l’Àrea d’Atenció a les Persones. Després que Berga assumís la regidoria de Festes, ara rep també la regidoria de Gent Gran Activa, ostentada fins la data per Roca. A canvi, Berga deixa la regidoria d’Habitatge, que serà assumida per Jordi Alcalde. El jove regidor suma aquesta competència a la regidoria d’urbanisme, de la qual ja n’era responsable des de l’inici del mandat.

x