Rotary Club Olot Garrotxa finança un vehicle per a la Creu Roja de la comarca

Rotary Club Olot ha donat un vehicle en benefici de Creu Roja Garrotxa per finalitats del servei de transport adaptat. Es tracta d’un furgó de 9 places, plenament equipat per tal de garantir que les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir als centres i serveis que freqüenten habitualment.

Rotary Club Olot-Garrotxa ha finançat un vehicle per la Creu Roja. Es tracta d’un furgó de 9 places, que està a disposició de la Creu Roja des d’inicis d’any. El vehicle s’ha sumat als altres 6 de la flota, que ja disposa la institució. El furgó és nou i serveix per a transportar les persones amb mobilitat reduïda. Cada dia, la Creu Roja ofereix aquest servei a unes 90 persones. El vehicle i la seva pertinent adaptació ha costat entre 35.000 i 40.000€. Persones a títol individual de Rotary Club també hi han col•laborat. No és la primera vegada que l’entitat fa una aportació a la Creu Roja. De fet, fa 10 anys ja va contribuir per a l’adquisició d’un altre vehicle, tot i que, aleshores, no el va finançar de manera exclusiva.

Notícies relacionades:
– El Rotary Club Olot Garrotxa guanya el premi a la Millor Iniciativa Social del 2015 pel programa de detecció precoç del càncer de còlon
– El Rotary Club Olot-la Garrotxa entrega un taló de 55.000 euros per seguir la campanya de detecció precoç del càncer de còlon a la comarca
– El Rotary Club Olot Garrotxa recapta 45.000 euros en un sopar benèfic pel programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte

x