Olot acull ‘Avui no sopem’, una de les comèdies teatrals de l’any

El Teatre Principal va ser l’escenari escollit per representar la obra ‘Avui no sopem’, un drama quotidià sobre l’esclavitud a la que sotmeten una parella als seus pares quan deixen els néts perquè els cuidin els avis.

Escrita per Jordi Sánchez i Pep Antón Gómez, dirigida per aquest últim i interpretada per Jordi Banacolocha, Maife Gil, David Bagés, Susanna Garachana i Mercè Martínez, ‘Avui no sopem’ mostra de forma agredolça les tensions d’una família de Barcelona.

Un drama quotidià al qual s’enfronten moltes famílies a la vida real. Jordi Banacolocha, un dels actors principals, la defineix així: “Un drama que fa riure, però un drama. Posa en qüestió els problemes de les famílies d’avui en dia on els pares treballen i no poden atendre les criatures i acaben refiant-se dels avis.  Uns avis que estan jubilats i que volen viure la seva vida però no poden perquè estan esclavitzats pels pares… Això es porta més o menys bé fins que hi ha un moment que pot esclatar el drama. I en aquesta casa esclata el drama, fent riure però fent pensar. Quan la gent surt ens ho diu, és una obra que fa riure però és molt real”.

Una obra que fa passar una bona estona a tothom qui la veu i que estarà donant voltes per Catalunya fins a finals d’abril.

x