El Museu dels Volcans inaugura l’exposició ‘Donem la benvinguda al llop!’

El Museu dels Volcans ha inaugurat aquest migdia l’exposició ‘Donem la benvinguda al llop!’. La mostra exposa un recull del fons etnogràfic de Josep Maria Massip, un estudi de l’Associació Signatus amb dades significatives; i la pròpia aportació del Museu dels Volcans que es centra en el retorn del llop a Catalunya i dades a nivell de la Garrotxa.

La Garrotxa havia estat una terra de llops i tenint en compte que des de l’any 2000 el llop ha tornat a freqüentar terres catalanes, el Museu dels Volcans ha inaugurat aquest migdia l’exposició ‘Donem la benvinguda al llop!’.

La mostra fa un recorregut pel passat de la comarca que havia comptat amb presència de llops, i a més reflexiona si Catalunya és un bon habitat per aquest animal. ‘Donem la benvinguda al llop!’ es complementarà amb una sèrie d’actes amb la idea de relacionar l’art amb el llop, i en aquest sentit, es faran activitats a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot que culminaran al maig amb una mostra, on artistes d’arreu representaran el llop.

L’exposició, apte per a tots els públics, es podrà veure fins al 18 de juny i la inauguració ha estat acompanyada amb poemes de Lluís Riera musicats per Marc Muntanya.

x