El Casal de Montagut celebra un dinar de tastets per aconseguir diners per la rehabilitació de Sant Aniol d’Aguja

Montagut va celebrar ahir una jornada especial. El Casal del poble va ser l’escenari escollit per dur a terme el Dinar de Tastets amb l’objectiu de recaptar diners per recuperar l’ermita de Sant Aniol d’Aguja.

Fundat l’any 859, el monestir de Sant Aniol d’Aguja està sent rehabilitat. Ara fa quatre anys la situació de la construcció era molt precària i gràcies a l’ajuda dels ‘Amics de Sant Aniol d’Aguja’ i moltes altres associacions, com Terra Aspra Montagut, la situació actual és molt prometedora. L’estructura principal es troba ja en bones condicions i ara preocupen els annexes. Per aconseguir diners de cara a seguir amb el projecte, ahir es va organitzar un dinar de tastets al Casal de Montagut.
Una jornada que començava amb una sessió informativa sobre l’estat del monestir. Tot seguit un jove del poble va dur a terme un espectacle de màgia que va engrescar els presents i va amenitzar l’espera fins els tastets. 22 persones i restaurants van participar en l’edició d’aquest any, de manera desinteressada.
Un 30% més de gent que l’any passat va acudir al Casal, on van poder degustar el menjar casolà dels veïns de Montagut i participar en la rehabilitació de Sant Aniol d’Aguja.