El Club Vòlei Olot recupera la dinàmica guanyadora contra el Club Natació Sabadell (3-1)

El Club Vòlei Olot va superar el Club Natació Sabadell per 3 a 1. Els olotins es van imposar per 25-15 al primer set i 25-23 al segon. El tercer va ser pels visitants amb un resultat de 23-25 i en un quart període molt ajustat els olotins van resoldre el partit amb un marcador de 25 a 23.

La jornada 13 de Primera Nacional Masculina va enfrontar dos equips de la zona baixa de la classificació, el Club Volèi Olot i el Club Natació Sabadell. Els olotins necessitats de victòries i amb el factor a camp a favor van marcar el ritme del partit, i es van adjudicar el primer set per 25 a 15.

El segon període seguiria amb la mateixa tònica amb domini del Club Vòlei Olot, però amb els visitants més connectats al partit. Tot i topar-se amb un Sabadell més inspirat, els olotins van adjudicar-se el set per la mínima, 25 a 23, que significava el 2 a 0.

Al tercer període però el Club Natació Sabadell va confirmar que no havia tirat la tovallola i va remuntar una avantatge dels olotins de 4 punts. El tram final d’aquest tercer set va estar molt igualat, però finalment se’l van emportar els visitants per 23 a 25, fent pujar el 2-1 al marcador.

I a l’últim període l’Olot va estar més fi, i a base d’anar sumant punts semblava que s’emportaria el set còmodament. I de fet amb un marcador de 24 a 19, va disposar de 4 punts de marge per guanyar el partit, però va cometre errors i el Sabadell va acumular 4 punts seguits i va fer posar la por al cos als locals. Però en el punt més decisiu el Club Vòlei Olot no va fallar i va guanyar el partit amb un bloqueig que va desfermar la eufòria de la grada olotina. Al final 3 a 1 pel Club Vòlei Olot, que suma una important victòria per agafar confiança i per escalar posicions a la classificació.