L’Olot embesteix l’Europa per 0 a 5 i s’aferma al liderat de Tercera Divisió

@angelgarreta ueolot.com

L’Olot espanta els seus rivals amb la victòria més contundent de l’any. Els de Calderé s’han imposat per 0 a 5 a l’Europa, amb un pòquer de gols de Marc Mas i un altre de Tito Malagón. A més, la derrota del Peralada reafirma l’Olot al liderat de la Tercera Divisió.

Jugar contra l’Olot avui dia ha de fer poca gràcia. L’Europa ha estat el darrer equip que topa contra els de Calderé, encaixant una sonora maneta que avisa a tots els rivals sobre quina és la potència dels olotins. Tot i això, l’alegria s’ha fet esperar fins als darrers instants de la primera meitat. Primer l’àrbitre ha anul•lat un gol d’Escudero per falta sobre el porter rival, però només un minut després Marc Mas ha decidit tornar a la seva cita amb el gol, rematant de cap una magnífica assistència de Kike Sánchez. Era el minut 43 de partit, però abans de que l’àrbitre xiulés el descans, Blázquez ha tornat a posar una pilota perfecta a Mas, que ha perforat de nou la porteria. Dos cops contundents on fa més mal, just abans de la mitja part. Al segon temps, el perill olotí ha anat en augment; al minut 59, Tito Malagón s’estrenava amb l’Olot finalitzant una altra assistència de Kike Sánchez a la contra. El festival no s’ha acabat, i Dembo ha posat de nou una pilota esplèndida al cap de Mas, que feia el 0 a 4 al minut 79. El mateix Mas ha acabat baixant la persiana del partit amb el colofó perfecte: el 0 a 5, rematant al minut 81 una passada a l’espai d’Héctor Simon.

L’Olot ja porta setze partits consecutius sense conèixer la derrota, i la derrota del Peralada el reforça en el liderat, amb sis punts de diferència respecte el segon classificat.

x