El 5è Open 3D Vall del Llierca del Poligaris Arc Club compta amb la participació de 112 arquers i arqueres

El Pavelló d’Argelaguer ha acollit aquest cap de setmana el 5è Open 3D Vall del Llierca. Més d’un centenar d’arquers i arqueres d’arreu de Catalunya hi han participat. Es tracta d’una de les poques proves de tir amb arc indoor 3D que s’organitzen a nivell estatal.

El 5è Open 3D Vall del Llierca ha convertit el Pavelló d’Argelaguer en una selva tropical inspirada en les pel·lícules d’Indiana Jones. La competició organitzada pel Poligaris Arc Club, ha hagut de desdoblar-se en dues jornades per l’afluència de participants inscrits.

Els participants disparen contra animals de plàstic i posteriorment recullen les fletxes i fan el recompte de la puntuació obtinguda: 5 punts per tocar l’animal, 8 per encertar al pulmó i 10 si la fletxa va al cor.

Arquers i arqueres d’arreu de Catalunya no han deixat passar l’oportunitat i han vingut fins a Argelaguer per practicar el seu esport preferit. En total 112 participants en aquesta cinquena edició de l’Open 3D Vall de Llierca, que demostren que a la Garrotxa el tir amb arc allà on posa l’ull, posa la fletxa.