El Canta Gran! s’estrena amb una vuitantena de cantaires de la comarca i amb una molt bona acollida al Teatre Principal

El Teatre Principal d’Olot va acollir el projecte de l’Auditori de Barcelona conegut com Canta Gran!. Ahir una vuitantena de cantaires de més de 60 anys van unir les seves veus per donar vida a la cantata ‘Tòtems’.

El Canta Gran! va omplir el Teatre Principal amb la cantata ‘Tòtems’. Es tracta d’un projecte de l’Auditori de Barcelona que es desenvolupa a diverses ciutats de Catalunya i que enguany ha arribat a la Garrotxa per primera vegada.

A la versió garrotxina d’aquesta iniciativa hi van participar una vuitantena de cantaires de més de 60 anys, provinents de la Coral del Casal de la Gent Gran, la coral de l’antic hospital Sant Jaume i de la Coral Puigsacalm de Les Preses. Amb tot el Canta Gran! garrotxí, organitzat per l’Ajuntament d’Olot i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, ha arribat amb força a la comarca i de ben segur que serà per quedar-s’hi.