L’Hospital d’Olot, el Casal Les Fonts i el Casal Sant Miquel organitzen campanyes de donació de sang divendres, dissabte i dilluns

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, el Casal Les Fonts i el Casal Sant Miquel organitzaran jornades de donació de Sang els pròxims dies. I és que el Banc de Sang i Teixits té poques existències i necessita l’ajuda de la població.

Aquest divendres 3 de febrer l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa obrirà les portes per acollir donacions de sang de 4 de la tarda a 9 de la nit, també ho farà el dissabte de 10 a dos quarts de 2 i de 4 a dos quarts de 9. Al Casal Les Fonts i Al Casal Sant Miquel també s’hi podrà donar sang el dilluns 6 de febrer de 6 de la tarda a 9 de la nit.

Donar sang és una ajuda molt necessària i tot i que Catalunya presenta un dels millors índexs de donació d’Espanya, amb 40,55 donacions per mil habitants i any, encara hi ha molta feina per fer. L’OMS situa el llindar òptim de donació entre les 43 i les 45 donacions per cada mil habitants i any. Per disposar sempre de sang suficient i segura, cal que incorporem la donació de sang com un hàbit a la nostra vida i com una forma de participació cívica en la societat. Per abastir tots els centres sanitaris de Catalunya el Banc de Sang i Teixits organitza més de 80 campanyes de donació cada setmana en més de 625 municipis catalans.

Notícies relacionades:
– El Banc de Sang organitza una jornada de donació de sang a l’Hospital d’Olot aquest dijous

x