‘La Roda Jazz’ és la nova secció de la Roda Musical i arrencarà el 17 de febrer amb Biel Ballester Trio i Francesc Puig

La Roda Musical de Músics Associats celebrarà aquest 2017 la 33a edició. Enguany, però, l’organització ha optat per separar els concerts de jazz dels altres gèneres, ja que el jazz ha guanyat més pes en aquest cicle de concerts. Per això, han creat ‘La Roda Jazz’, un cicle de tres actuacions que tindrà lloc a l’Orfeó Popular Olotí. Ahir van presentar el cartell al Casino Olotí.

La Roda Musical ha optat enguany per fer una divisió d’estils musicals. Amb el jazz agafant més entitat en el cicle, Músics Associats han creat ‘La Roda Jazz’, un cicle de tres concerts que tindran lloc els divendres 17 i 23 de febrer i el diumenge 5 de març.

L’organització ha trobat convenient de canviar la sala dels concerts, per tal d’adequar-la més a l’estil musical del jazz., i per això han triat l’Orfeó Popular Olotí. ‘La Roda Jazz’ arrencarà el 17 de febrer amb Biel Ballester Trio i Francesc Puig. El 23 de febrer serà el torn de Joan Vidal Sextet amb l’espectacle Revisiting Zarathustra. I diumenge 5 de març agafarà el relleu Lluís González Trio.

Per altra banda,  el dia 11 de febrer es presentarà la Roda Musical clàssica amb un concert de l’olotí Joan Bramon que farà una versió dels sis grups convidats, encara per descobrir.

Notícies relacionades:
– La Roda Musical torna a girar amb un concert de Miguel Fernández Quintet i Jason Palmer aquest vespre a la Sala El Torín