L’Ajuntament d’Olot ja compta amb l’estudi per fer reparacions puntuals a les actuals instal·lacions de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot

L’Ajuntament d’Olot ja disposa de l’estudi encarregat per fer reparacions a l’actual edifici de l’Escola d’Art. El consistori ha demanat a la Generalitat que s’inclogui una partida als pressupostos per poder-les dur a terme. Si el Govern català no hi col•labora, l’Ajuntament les emprendria igualment de forma periòdica, començant per les més urgents.

L’equip de Govern de l’Ajuntament d’Olot segueix demanant a la Generalitat una gran reforma de l’Escola d’Art i Superior de Disseny que faci ús de l’antiga fàbrica de Can Sacrest. Mentre aquesta reforma no arriba, el consistori olotí ha sol•licitat un estudi per conèixer quines són les condicions de les actuals instal•lacions i quines reparacions s’hi han d’emprendre. En resposta a una pregunta de la CUP, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha informat que a hores d’ara ja compten amb els resultats de l’estudi. L’Ajuntament ha d’acabar d’analitzar-lo. Paral•lelament, i en base a l’estudi, ha demanat a la Generalitat si hi ha marge per incloure als pressupostos del 2017 una partida per poder començar a fer-hi les reparacions. El batlle ha assumit que a aquestes altures del debat dels pressupostos del Govern és difícil incloure una partida específica per a l’Escola d’Art d’Olot. Tot i així, s’ha compromès a emprendre les reparacions necessàries hi hagi o no ajut de la Generalitat, de forma periodificada i començant per les actuacions més urgents, tal i com va fer aquest passat estiu a la teulada de l’Escola Malagrida o a la mateixa Escola d’Art, repintant la façana i fent alguna intervenció puntual al seu interior.

Notícies relacionades:
– L’alcalde d’Olot veu probable que la Diputació ajudi en el finançament de la nova Escola d’Art si s’hi concreta la inversió
– El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, afirma que “les institucions faran possible la reforma de l’Escola d’Art en els propers anys”
-El govern municipal d’Olot, insatisfet per la fala d’inversions per a la variant i per a l’Escola d’Art als pressupostos de la Generalitat