L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles posa en marxa un servei d’informació a través de WhatsApp

Ahir l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles va posar en marxa un nou sistema de comunicació per tal que els veïns rebin qualsevol tipus d’informació, ja sigui d’actualitat municipal, cultural o relacionat amb incidències que puguin sorgir. El servei s’ofereix via WhatsApp. A hores d’ara ja s’han donat d’alta una cinquantena de veïns.

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles ha aprofitat les possibilitats dels sistemes de comunicació actuals per posar en marxa un nou servei d’informació a través del WhatsApp. Per rebre el servei, només cal afegir a la llista de contactes el mòbil 680 69 24 02. Posteriorment, s’ha d’enviar un WhatsApp amb la paraula ALTA + i el nom i els cognoms de la persona que sol·licita el servei, i apuntar les temàtiques sobre les quals es vol rebre informació, ja sigui sobre l’actualitat municipal, cultura, festes, agenda d’actes, incidència o alertes. El servei es va posar en marxa ahir i ja compta amb una cinquantena d’usuaris.

Donar-se de baixa és igual de senzill. Només cal apuntar al WhatsApp Baixa + i el nom i cognoms. El servei és totalment gratuït però funciona de manera unidireccional. Per a qualsevol consulta o gestió, els veïns de les Planes d’Hostoles encara hauran de dirigir-se a l’edifici consistorial.

x