Es busquen voluntaris per a la nova edició de Sant Joan les Flors, que se celebrarà el 20 i 21 de maig

Sant Joan les Fonts busca voluntaris per fer possible una nova edició de Sant Joan les Flors. Les persones interessades en ajudar, fer creacions murals o instal·lacions es poden adreçar a l’àrea de Promoció de Sant Joan les Fonts o posar-s’hi en contacte a través del seu correu electrònic o telèfon mòbil.

Sant Joan les Fonts ja s’està preparant per convertir-se el cap de setmana del 20 i el 21 de maig en Sant Joan les Flors. Des de 1996, es celebra la mostra floral més important de la comarca. Voluntaris, empreses i entitats guarneixen i engalanen carrers, places i monuments. I per l’edició d’enguany, des de l’Ajuntament busquen nous col·laboradors per fer-ho possible. Una trentena de persones hi participen cada any, però ara la intenció és renovar espais així com incloure gent nova.

Els voluntaris poden fer diverses tasques: des de crear murals o instal·lacions florals fins a  decorar espais del municipi. Les persones interessades es poden posar en contacte amb l’àrea de Promoció de Sant Joan les Fonts, a través del seu correu electrònic, promocio@santjoanlesfonts.cat, o telèfon mòbil: 616132320.

Aquest any, els estudiants del cicle de Patronatge i Moda de l’Institut de la Garrotxa també organitzaran la desfilada amb les seves creacions. L’organització també vol incloure activitats complementàries a la mostra en aquesta nova edició.

Notícies relacionades:
– Les activitats de ‘Sant Joan les Flors’ registren un nou rècord amb més de 5.000 visitants
– Les col·leccions dissenyades per 30 alumnes de l’IES Garrotxa doten de glamour la desfilada de moda del Sant Joan les Flors
– Més de 1.500 persones han visitat l’edició d’enguany de ‘Sant Joan les Flors’