Rapsòdia Veus Literàries organitza una ‘jam session’ de poesia al Cafè Art Fontanella

Rapsòdia Veus Literàries va omplir el Cafè Art Fontanella ahir al vespre. L’entitat va organitzar una ‘JAMPO’, una ‘jam session’ de poesia. L’últim dimarts de cada mes organitzen una activitat relacionada amb el món de les lletres i participaran, també, en el festival MOT.

Ahir, es va celebrar una ‘jam session’ ben peculiar al Cafè Art Fontanella. Rapsòdia Veus Literàries va organitzar una ‘JAMPO’. No es tractava d’una ‘jam session’ qualsevol, sinó de poesia. El Cafè es va omplir de gent, tant per escoltar com per a recitar poesia. Aquesta activitat té bona acollida, des de fa temps, a Argelaguer. Aquesta associació, composta per només 5 persones, organitza l’últim dimarts de cada mes una vesprada literària.

La propera sessió, però, no serà un dimarts. Es farà el divendres 10 de febrer al mateix Cafè Art Fontanella, on dos autors de Barcelona, Xènia Dyakonova i Oriol Prat presentaran els seus respectius llibres. L’últim dimarts de febrer, el pastisser i poeta Lluís Riera també presentarà, amb degustació inclosa, el seu llibre ‘Cacáhuatl’.

Aquest any també participaran al festival de literatura ‘MOT’. L’artista Gisela Arimany recitarà poesies exclusives i oferirà un muntatge audiovisual en el marc del festival a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

Notícies relacionades:
– Rapsòdia Veus Literàries porta a Olot la periodista Victòria Palma per presentar el darrer llibre de l’autora, ‘Femení i Singulars’

x