El CTT Olot – Amerländer i el Figueres es juguen bona part de la lliga de Primera Nacional aquest dissabte a la tarda al pavelló d’esports

El Club Tennis Taula Olot – Ammerländer afronta aquest dissabte a 2/4 de 5 de la tarda al pavelló d’esports d’Olot un derbi de Primera Nacional d’alt voltatge. El Figueres compta amb una derrota més que l’Olot, que lidera la lliga juntament amb el Jardineria Savia Oberena de Pamplona. Si els locals vencen l’equip Empordanès, ho tindran molt bé de cares a la consecució del títol de lliga.

Partit d’alt voltatge el que es prepara per aquest dissabte al pavelló Pla de Llacs d’Olot. El Figueres, rival directe del Club Tennis Taula Olot – Ammerländer, acumula dues derrotes al seu compte particular. Sap que no pot sumar cap derrota més, si no vol perdre la cursa per la lliga de Primera Nacional, contra un Olot que lidera la classificació juntament amb l’Oberena de Pamplona, amb 11 partits guanyats i una sola derrota. Les opcions de l’Olot passen per desactivar el millor jugador del Figueres, Ferran Brugada. Per fer-ho, l’Olot – Ammërlander comptarà amb l’ajuda de Marc Caymel, flamant nou fitxatge amb experiència a categories superiors que fins ara no ha pogut incorporar-se a l’equip per raons normatives. Sí ho farà en aquest primer partit de la segona volta.

El Club Tennis Taula Olot – Ammerländer demana una gran assistència dissabte al pavelló d’esports d’Olot per guanyar aquest important partit que el situaria molt bé a la cursa per la consecució de la lliga.

Notícies relacionades:
– El CTT Olot passa per sobre del CTT Torelló i segueix amb la mirada posada al primer lloc