La comissió d’alumnes del Consell Escolar Municipal organitza aquest divendres la Festa de Sant Tomàs d’Aquino

La previsió de pluja va obligar a cancel·lar els actes de celebració de la Festa de Sant Tomàs d’Aquino el passat dissabte. La festa, però, no va quedar anul·lada. Els estudiants en podran gaudir-ne aquest divendres.

La comissió d’alumnes del Consell Escolar Municipal, amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació i l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa, han preparat un seguit d’activitats i concerts per a tots els gustos. De les 5 a les 7 de la tarda tindrà lloc la Megagimcana Jove al Firal d’Olot. Les actuacions començaran a les 10 de la nit la plaça Major. El grup Sra.Karma hi portarà el seu so de mestissatge garrotxí, reggae, Pop-Rock, folk i rumba. Més tard, la dj Blanca Ross iniciarà una sessió d’electro dance music. La festa durarà fins la 1 de la matinada.

Notícies relacionades:
– Els estudiants olotins celebren la festivitat del seu patró, Sant Tomàs d’Aquino
– Els estudiants garrotxins celebraran Sant Tomàs d’Aquino a l’aire lliure a la Plaça Campdenmàs