DinàmiG, l’Associació d’Hostalatge i Turisme Garrotxa organitzen la 2a jornada d’Ocupació en Xarxa, dedicada a l’hostaleria

L’Ajuntament d’Olot organitzarà el proper 7 de març la segona jornada d’Ocupació en Xarxa, destinada en aquesta ocasió al sector de l’hostaleria. Entre els perfils demandats es troben cambrers, cuiners, ajudants de cuina i cambrers d’habitacions. 13 establiments de la comarca han confirmat la seva assistència.

Els cambrers, cuiners, ajudants de cuina i cambrers d’habitacions que busquen feina, la poden trobar el dimarts 7 de març, a la 2a jornada d’Ocupació en Xarxa a Olot. DinàmiG, l’Associació d’Hostalatge i Turisme Garrotxa organitzen la jornada, que consta d’un ‘speed dating’. Els interessats en trobar feina podran presentar-se, amb una trobada d’uns 3 minuts, a les 13 empreses d’hostalatge que, de moment, han confirmat la seva assistència, com: Can Morera, La Quinta Justa, Cal Sastre, Les Cols, B-Crek, entre d’altres.

Es tracta de la 2a jornada d’Ocupació en Xarxa. La primera estava centrada en el sector industrial i es va fer el 21 d’octubre. Arran de la trobada, diverses empreses van contractar 8 persones i una trentena  de persones en situació d’atur han pogut gaudir de formació i treball. Les persones que vulguin participar a la trobada s’han d’inscriure prèviament al web de l’Ajuntament. Hi ha temps fins el 23 de febrer. El dia 28 es farà un procés de selecció. La crisi no ha destruït llocs de treball en el sector de l’hostaleria a la comarca, segons l’Observatori Econòmic, Social i Mediambiental de la Garrotxa. El 2008 hi havia 895 persones afiliades a les Seguretat Social, mentre que el desembre de 2016 se’n van compatibilitzar 1.117.

Notícies relacionades:
– Olot acull la jornada ‘Ocupació en xarxa’ amb una conferència i un ‘speed dating’ amb alta participació de professionals i empreses
– La Sala El Torín acollirà aquest divendres un ‘speed dating’ empresarial amb 40 candidats i 15 empreses garrotxines inscrites
– L’Ajuntament d’Olot organitzarà una jornada per promoure el retorn dels professionals qualificats a la Garrotxa