L’empresa d’acció social Sumar i La Fageda signen un contracte per al subministrament de productes làctics

L’empresa d’acció social Sumar de la Diputació i La Fageda han signat un contracte per al subministrament de productes làctics després que la cooperativa garrotxina hagi guanyat un concurs públic. L’acord, per als pròxims quatre anys, prorrogables a quatre més, suposarà el subministrament d’entre 70.000 i 80.000 iogurts a l’any a les residències per a la gent gran de Sant Hilari, Sant Sadurní i Bondia Grau de Barcelona.

Sumar és una empresa de gestió de serveis socials que depèn de la Diputació de Girona, amb la voluntat de treballar per les anomenades empreses del 3er sector, que són les entitats que actuen en l’atenció i la defensa dels drets socials de diversos col•lectius com gent gran o discapacitats.