Prop de 600 alumnes gironins participaran aquest 2017 al programa de la FOEG per acostar l’empresa a les escoles

Per segon any consecutiu la patronal gironina FOEG apropa el món de l’empresa i la indústria als alumnes de la demarcació. Avui una escola ha visitat la fàbrica tèxtil MITSA de Tortellà, amb l’objectiu que els estudiants coneguin i ampliïn la seva visió sobre el teixit empresarial de les comarques gironines.

Arriba l’autocar a Tortellà, i els alumnes baixen del vehicle preparats per viure una excursió diferent: són 18 nens i nenes de sisè de primària de l’escola Juncadella de la Cellera de Ter, i avui visiten l’empresa MITSA del municipi garrotxí. Ells arrenquen el programa ‘Jo de gran vull ser com tu’, una iniciativa de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona, la patronal FOEG, que pretén apropar la tasca que fan les empreses de la demarcació als alumnes gironins amb la intenció de recuperar la imatge de la indústria i ajudar a la formació dels estudiants.

És el segon any consecutiu que es duu a terme el programa ‘Jo de gran vull ser com tu’, que combina visites a empreses amb conferències a les escoles, a més d’incloure una nova fase per tal que els alumnes puguin desenvolupar projectes empresarials. Hi participen prop de 600 escolars de sisè de primària d’una vintena de centres educatius de les comarques gironines, i hi col·labora Acció de la Generalitat de Catalunya i el Departament d’Ensenyament.

Notícies relacionades:
– 750 escolars de la demarcació participen en un programa de la FOEG per conèixer la figura dels empresaris