Arrenca amb força la 1a edició del cicle de teatre de proximitat KmZERO al Teatre Principal d’Olot

Ahir va començar el cicle KmZERO, de teatre de proximitat al Teatre Principal d’Olot. És la primera vegada que tres companyies d’arts escèniques de la Garrotxa comparteixen escenari. Fins diumenge hi ha programades diverses actuacions de Cirquet Confetti i tant de la companyia d’Anna Roca com de Toti Toronell.

Tres companyies d’arts escèniques de la Garrotxa comparteixen escenari aquest cap de setmana amb la primera edició del cicle KmZERO. Es tracta de Cirquet Confetti, la companyia Anna Roca i la companyia Toti Toronell. El cicle, on els artistes presenten les seves darreres creacions, dura quatre dies i va començar ahir. Per primera vegada, les tres companyies també actuaran conjuntament amb ‘Al darrere d’un espectacle’, on cadascú explica els secrets de la seva professió.

Per primer cop, Toronell va representar ahir a la ciutat l’espectacle de circ ‘Libèlul•la’. Per la seva banda, es podrà tornar a veure l’obra ‘Momo’ de la companyia d’Anna Roca, que ha guanyat el premi Crítica de Barcelona i ha estat nominada als premis MAX. Les funcions de ‘Libel•lula’ i ‘Momo’ s’allargaran fins dissabte, mentre que diumenge arribarà el torn de Cirquet Confetti amb ‘Pianíssimo Circus, concert per a pallassa i piano’, on es podrà gaudir de música en directe, a part d’una bona dosi d’humor com a la resta d’actuacions.

Notícies relacionades:
– L’olotina Anna Roca guanya el premi Garrotxí de l’Any pels èxits aconseguits amb l’espectacle ‘Momo’