El CPA Olot buscarà el seu setzè títol català dissabte a Fontajau, en directe per Olot Televisió a partir de les 20h

El Club de Patinatge Artístic Olot està duent a terme els últims retocs a la coreografia que ja va presentar al campionat territorial i amb la qual intentarà imposar-se en el campionat català, que tindrà lloc demà al pavelló de Fontajau de Girona.

El pavelló de Fontajau, a Girona, serà l’escenari on tindrà lloc el campionat català de patinatge artístic, en el que el Club de Patinatge Artístic Olot vol conquerir el seu setzè títol. Després de fer-se amb el campionat territorial, les noies d’Ester Fàbrega i Ricard Planiol són les màximes favorites per aconseguir-ho. No serà fàcil ja que davant tindran a clubs com el Girona, subcampió mundial, el Masnou, el Reus o el Tona. La coreografia olotina, però, ja va superar als gironins al campionat territorial i ara encara l’han polit més.
Les noies, que aquests dies estan fent la seva posada a punt, polint els petits defectes que va tenir l’actuació al campionat territorial i acabant d’introduir les variacions necessàries per emportar-se el títol, confien en les seves possibilitats. Les olotines són ja tota una institució de la capital de la Garrotxa. El Club acull cada any 40 patinadores noves que volen seguir amb el llegat d’un club d’alçada mundial. Demà a partir de les 20h del vespre, el campionat podrà seguir-se en directe per Olot Televisió i les televisions adherides a la Xarxa en un programa especial que acompanyarà les patinadores en aquest nou repte, aconseguir el setzè títol català de la seva història.

Notícies relacionades:
– El director artístic del CPA Olot, Ricard Planiol, rep aquest divendres la insígnia d’or de la Federació de Patinatge i la del Comité Olímpic Espanyol
– El CPA Olot s’imposa al campionat territorial gironí i guanya el seu setzè títol
– L’alcalde d’Olot anuncia durant l’acte d’homenatge al CPA Olot que la pista de patinatge dels pavellons passarà a dir-se ‘Montsita Casadellà’