La Unió Esportiva Olot rebrà el Vilassar amb l’objectiu de superar el rècord de partits seguits puntuant de l’Ascó

La Unió Esportiva Olot rebrà la visita del Vilassar de Mar a l’Estadi Municipal aquest diumenge a 2/4 de 5 de la tarda. Els de Ramon Maria Calderé buscaran els 3 punts que deixin clara la condició de líder dels olotins, aconseguint també el record de partits seguits puntuant, fins ara en poder de l’Ascó.

L’Olot rebrà el Vilassar de Mar més líder que mai. Els de Calderé tenen ja 6 punts de diferència respecte al segon classificat, el Peralada, i diumenge buscaran una victòria que els permeti, com a mínim, mantenir aquesta distància. El tècnic olotí considera que l’equip està en un gran moment de forma després d’un inici de segona volta pràcticament impecable. El Vilassar de Mar és un rival que va aconseguir una victòria al camp del Peralada i que, davant l’Olot, va posar les coses molt difícils, perdent per la mínima.

La clau, segons Calderé, és imposar-se en els dos costats del camp, tant en defensa com en atac. L’entrenador de l’Olot va donar un toc d’atenció a Sergio Álvarez, que les últimes jornades ha vist com Uri Santos li ha guanyat el lloc. En l’apartat de baixes, Hector Simón és dubte per unes molèsties al taló que ja el van obligar a ser substituït al Nou Sardenya i Micaló necessitarà una setmana més per poder estar disponible. Diumenge a 2/4 de 5 de la tarda, a l’Estadi Municipal, l’Olot pot fer història.

Notícies relacionades:
– La UE Olot visita diumenge l’Europa, que ve de guanyar al Peralada i al Vilafranca
– Alberto ‘Tito’ Malagón és el nou fitxatge hivernal de la Unió Esportiva Olot
– Kike Sánchez renova per a dues temporades més amb la Unió Esportiva Olot