L’èxit de clubs com el CPA Olot fa doblar el número de fitxes de patinatge a Girona

El patinatge artístic segueix en augment i prova d’això són les xifres de llicències que mouen, on en una dècada han passat a doblar de llarg els patinadors i patinadores. La salut sembla molt bona de cara el futur i un dels atractius són els èxits, entre d’altres, del CPA Olot i Girona als Europeus i Mundials.

La salut del patinatge artístic està millor que mai a la demarcació gironina perquè les llicències van en augment. Això arriba al punt d’haver doblat de llarg les fitxes en aquesta modalitat els últims 10 anys, on s’està al voltant de les 2.500 patinadores i patinador, quan la primera dècada dels anys 2000, es vorejava les 1.000 llicències. L’atractivitat és un dels seus punts forts. I també, els gran èxits del CPA Olot amb 10 mundials, tants altres europeus i també del Girona els últims dos anys, arribant als podis internacionals, han ajudat a multiplicar l’impacte del patinatge artístic.

El creixement fa pensar en grans fites, com fer una lliga internacional o altres competicions autonòmics perquè hi ha inquietuds a cobrir. De moment, per anar fent boca a totes aquestes propostes, aquets cap de setmana arribarà el Campionat Català a Fontajau, la cita més important a nivell de show de tot el patinatge de Catalunya.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot guanya el seu setzè títol del campionat de Catalunya de patinatge artístic
– El CPA Olot buscarà el seu setzè títol català dissabte a Fontajau, en directe per Olot Televisió a partir de les 20h
– El director artístic del CPA Olot, Ricard Planiol, rep aquest divendres la insígnia d’or de la Federació de Patinatge i la del Comité Olímpic Espanyol

x