La Fira del Fajol arriba a la 12a edició amb la novetat d’una gimcana infantil, organitzada per Cuina Volcànica

La Fira del Fajol de Batet de la Serra arriba a la 12a edició amb la novetat d’una gimcana per atreure al públic familiar. La Fira, que se celebrarà el diumenge 12 de febrer, es presenta aquest dissabte a la Plaça Mercat d’Olot amb una cercavila pels carrers de la ciutat.

Després de la Fira del Farro de la Vall de Bianya, el diumenge 12 de febrer toca la Fira del Fajol de Batet de la Serra. Aquest any arriba a la 12a edició amb una novetat: la Gimcana Llaminera. Des de bon matí, hi haurà una cinquantena de parades d’artesania i amb productes de proximitat. El fajol, com no podia ser d’altre manera, hi tindrà un paper important.

Les activitats començaran a les 9 del matí amb un concurs de dibuix infantil i una exposició d’animals de pagès. Xavier Codina, de Cal Russet, serà l’encarregat de fer el pregó a les 11. Manelic de Pera tocarà durant tot el dia i l’Esbart Olot també ballarà. No faltarà, tampoc, la dansa d’en Batoies i les Perdius, aquesta vegada acompanyats dels Ministrers d’Olot. Però si hi ha una novetat és la Gimcana Llaminera, que ha organitzat Cuina Volcànica, a partir d’un trencaclosques, dissenyat per Tavi Algueró.

Per quart any consecutiu hi haurà un concurs de coques casolanes de fajol.  Aquest dissabte al matí es presentarà la Fira del Fajol a la Plaça Mercat d’Olot amb una cercavila i ball d’en Batoies i les Perdius.

Notícies relacionades:
– 2.500 persones visiten l’onzena edició de la Fira del Fajol de Batet de la Serra
– L’onzena edició Fira del Fajol de Batet arriba aquest cap de setmana amb una seixantena de parades
– La desena edició de la Fira del Fajol de Batet atreu a més de 3.000 persones