Les Planes d’Hostoles celebrarà un procés participatiu per millorar la rambla del poble

Les Planes d’Hostoles vol demanar l’opinió als veïns per millorar la rambla del municipi. Prepara un procés participatiu per definir com ha de ser aquest espai, que necessita moltes millores. Al programa l’Alcalde Respon, Eduard Llorà ha explicat quines seran les principals inversions d’aquest any.

Després de la urbanització del carrer del Pla, les Planes d’Hostoles encara un dels reptes urbanístics del poble, la millora de la rambla. El seu alcalde Eduard Llorà, ha expressat al programa l’Alcalde Respon la seva voluntat de començar-ho a treballar amb un procés participatiu perquè els veïns hi diguin la seva, com ja van fer amb la plaça del Jonquer.

Aquest primer trimestre de l’any, l’ajuntament començarà a renovar l’enllumenat públic amb un pla integral amb l’objectiu de millorar les connexions i afavorir l’estalvi energètic. La resta del pressupost anual el destinarà a quatre inversions principals, entre les quals hi ha una adaptació del pati de la llar d’infants, i un nou sistema de captació d’aigua. Per últim, l’Ajuntament vol arribar al 2018, any del centenari de l’escola Sant Cristòfol, havent acabat les millores al centre. Una comissió ja està treballant en els actes de la celebració. Pel que fa als vestidors del camp de futbol de les Planes, el consistori espera finançament de la Generalitat per poder començar l’actuació el més aviat possible.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles posa en marxa un servei d’informació a través de WhatsApp
– La 2a edició del Teatre Amateur i Professional de les Planes d’Hostoles inclou un espectacle del Sismògraf