El Centre Excursionista Olot organitza una caminada al cim del Volcà Montsacopa amb motiu dels actes de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana

Aquest dissabte va tenir lloc la Caminada de la Flama de la Llengua Catalana, una caminada que va anar des del centre d’Excursionistes d’Olot fins a l’ermita de Sant Francesc, al cim del volcà Montsacopa.

El jardí de davant de la capella de Sant Francesc de Padúa va ser l’espai escollit per celebrar undels actes de la 48ena edició de l’encesa de la Flama de la Llengua Catalana, una edició que enguany ha organitzat el Centre Excursionista d’Olot. Els actes de renovació de la Flama de la Llengua Catalana van començar la setmana passada a Prada de Conflent. Són un homenatge a la mort de Pompeu Fabra, que va morir en aquesta localitat francesa del Pirineu Oriental. La caminada, que va anar des del Firal, on està el Centre Excursionista d’Olot, fins al Montsacopa, va acabar amb un concert de Marta Rius. La bona temperatura i les vistes van fer la resta.

Notícies relacionades:
– La Flama de la Llengua Catalana ja és a Olot abans d’arribar fins a Montserrat el proper 19 de febrer