Olot es suma a la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ recollint signatures a favor de l’acollida de refugiats

Durant aquest cap de setmana la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ s’estén arreu del territori català per recollir signatures a favor de l’acollida de refugiats. Olot, no ha estat una excepció i els olotins i olotines estan oferint una bona resposta a la iniciativa base de signatures i de mostrar interès per la campanya.

La campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ ja porta recollides més de 50.000 firmes a diferents municipis de Catalunya. A Olot, la recollida s’ha portat a terme a la plaça Rector Ferrer de la mà del Consell Municipal de Cooperació d’Olot i amb el suport de tots els grups municipals del consistori.

L’actualitat marcada per les polítiques d’immigració de Donald Trump i la resposta de la Unió Europea vers el problema dels refugiats encara posa més traves a la millora de la situació. No és la primera campanya que es fa a la Garrotxa a favor dels refugiats. Tot i això, sembla que la Unió Europea no acaba de fer un pas més enllà per resoldre aquesta problemàtica que ja fa mesos que dura sense signes aparents de progrés. Les dues grans dates de la campanya ‘Casa Nostra Casa Vostra’ tindran lloc el dia 11 de febrer amb un Gran Concert per a les Persones Refugiades al Palau Sant Jordi i el 18 de febrer amb una Manifestació a Barcelona que arrencarà a les 4 de la tarda a la plaça Urquinaona.

Notícies relacionades:
– El ple de l’Ajuntament d’Olot ha aprova tres mocions a favor de la pagesia, l’acollida de refugiats i els afectats per les clàusules sòl i una contra els peatges a l’AP7