El CPA Olot guanya el seu setzè títol del campionat de Catalunya de patinatge artístic

Les noies d’Ester Fàbrega i Ricard Planiol ho han tornat a fer. La seva proposta ‘Sóc innocent’, que ja es va imposar en el campionat territorial que es va disputar fa cosa d’un mes, s’ha mostrat superior de nou en un campionat de Catalunya en el que el CPA Girona ha sigut segon i el CP El Masnou ha completat el podi.

Es compleix, de nou, l’equació. Quan les noies del CPA Olot surten campiones del campionat territorial, el campionat català no se’ls hi escapa. Aquest cop no podia ser menys i ja en van 16, que es diu ràpid. Ester Fàbrega i Ricard Planiol han sapigut pulir els petits defectes que el ‘Sóc innocent’ hagués pogut mostrar durant el campionat territorial i fer brillar una coreografia que ja durant els entrenaments feia presagiar que tenia regust a or. Un or que posa en relleu el gran treball que fan dia a dia les patinadores i els seus entrenadors.
El segon lloc ha estat pel CPA Girona amb ‘Esclaus de la riquesa’ i el podi l’ha completat un CP El Masnou que ha sortit a Fontajau amb ‘La dictadura del cos’. La puntuació del CPA Olot ha estat de 96’90. El CPA Girona ha fet un 91’80 i el CP El Masnou, 89’10.
L’equip juvenil del CPA Olot, per la seva part, ha fet 72’60 punts amb la coreografia de ‘Sigues tu mateix’, que els ha valgut per quedar en la setena posició. El Grup B del CPA Olot, amb ‘Dóna-li color’ ha fet 69’20 punts, finalitzant en novena posició.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot buscarà el seu setzè títol català dissabte a Fontajau, en directe per Olot Televisió a partir de les 20h
– El director artístic del CPA Olot, Ricard Planiol, rep aquest divendres la insígnia d’or de la Federació de Patinatge i la del Comité Olímpic Espanyol
– El CPA Olot s’imposa al campionat territorial gironí i guanya el seu setzè títol